sábado, 7 de marzo de 2009

Informació per als bloggers. Molt interessant!!!

























Després de molt de temps d'investigacions i proves, per fi he aconseguit que, per mitjà d'un enllaç, pugueu accedir a un archiu qualsevol. En aquest cas un archiu pdf.

Per a poder conseguir açò vaig buscar, a través del cercador Google, alguna pàgina que em diguera com es podia fer. Vaig cercar una en la que el seu autor ho explicava molt bé i ademés podies trobar ajuda de tot tipus per als blogs .
La pàgina és la següent:
www.oscargp.net/
En aquesta pàgina trobarem tot tipus de tutorials i videotutorials molt complets que ens expliquen com podem fer determinades coses al nostre blog. També podem preguntar-li tot allò que vullguem saber relacionat amb el nostre blog.

Gràcies a açò he conseguit crear un enllaç que us permetrà entrar en l'archiu directament i vore el seu contingut. Aquest document està dirigit als professors i ens parla sobre com introduir l'ordinador a classe. Pense que és molt útil i pràctic per a nosaltres en un futur.
Podreu vore'l punxant aquí

També vull compartir amb vosaltres dues direccions més per a facilitar-vos la cerca de recursos per a treballs, manualitats, etc.
Són les següents: http://mikinder.blogspot.com/ i http://www.eeisantiagoapostol.com/html/descargas.html

Resaltar que la web www.oscargp.net que us he ficat anteriorment és de gran útilitat, sobre tot, pels seus videotutorials.
I per últim espere que tota aquesta informació sigue de gran ajuda per a vosaltres.